Sonos Roam

Sonos Roam

Musikk kan booste prestasjonen under trening og generelt gjøre deg lykkeligere. Med Sonos Roam er det i det minste liten tvil om at smilebåndet inntar Mississippi-bredder.

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport ypper med trådløs lyd i særklasse, et kompakt design og lang batteritid. Men er det nok til å ta over tronen som kongen av trådløse ørepropper til trening?

Miiego AXTIVE

Miiego AXTIVE

Danske Miiego er mest kjent for å produsere hodetelefoner og trådløse ørepropper, men nå slår de til med en rekke trådløse høyttalere i ekte Miiego-stil!

Jaybird Vista 2

Jaybird Vista 2

Endelig er Jaybird klare med sin nye og forbedrede utgave av de populær Jaybird Vista. Her er Jaybird Vista 2 – øreproppene for deg som elsker å høre på musikk når du trener.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro tryller med lyden, eliminerer støy og forstyrrelser, og sitter umerkelig i øregangen klare for hva som helst du måtte be de om. Dette er kvalitet fra A-Å. 

Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i

Til tross for mye motgang og store utfordringer det siste året, har Huawei klart å holde hodet over vannet og likevel levert en rekke imponerende produkter. Denne gangen er det nye FreeBuds-øreopropper som står for tur.

JBL Live Free NC+

JBL Live Free NC+

«Små kraftplugger med signaturlyd og pent design». Slik kan vi kort oppsummere JBL Live Free NC+.

SkullCandy Push

SkullCandy Push

Skullcandy Push gjør en god del bra, men skulle  gjerne ha vært enda bedre til mer.

Jabra Elite 85t

Jabra Elite 85t

Jabra har lansert sin nyeste toppmodell Jabra Elite 85t, og beviser at de for alvor er å regne med i markedet for støydempende ørepropper.

Skullcandy Vert

Skullcandy Vert

Skullcandy Vert er så spesifikt rettet mot deg som driver ski, sykling og ekstremsport, at du nesten kan høre jubelrusen etter tidens adrenalinkick gjennom proppene!

Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro

Huawei fortsetter å lansere produkter som utfordrer konkurrentene til det ytterste. Og det sprøeste er at de koster mye mindre i tillegg.

Miiego W7 by Miiego

Miiego W7 by Miiego

Miiego W7 by Miiego er øreproppene som er så lette at du må sjekke en ekstra gang om du faktisk har de på deg. Når det kommer til musikkvalitet derimot, er de en real tungvekter.

Miiego BOOM

Miiego BOOM

Miiego BOOM har vunnet både RED DOT AWARD og ISPO AWARD, og de vinner jammen meg hjertene våre også. For en lyd!

Jaybird Vista

Jaybird Vista

Jaybird Vista er øreproppene som kan få deg til å overgå deg selv på din neste treningsøkt! Velkommen til øreproppenes bass-konge.

Jabra Elite Active 75t

Jabra Elite Active 75t

Jabra Elite Active 75t viderefører alt som var bra med Elite Active 65t, og leverer det beste settet med trådløse ørepropper på markedet!