Løpesekk

Løpesekk – Samletest

Vi har testet et utvalg av de mest populære løpevestene og løpesekkene på markedet. Og her er det mye bra!

drikkevest

Drikkevest – Samletest

Er du på jakt etter en ny drikkevest? Her finner du en stor test av flere av de mest populære og beste drikkevestene på markedet.

løpesko

Løpesko – Samletest

Vi gir deg oversikten over markedets beste joggesko i 2021. Her finner du noen av de beste nøytrale løpeskoene for asfalt og løp på mølle.

løpejakker

Løpejakker – Samletest

Vi har testet noen av markedets beste løpejakker. Her finner du garantert en løpejakke som tilfredsstiller dine behov. Uansett bruk eller prisklasse!

vanntett løpejakke

Vanntette løpejakker – Samletest

Ønsker du en god løpejakke som holder deg tørr og varm på løpeturen finner du det garantert her. Her finner du en test av noen av markedets beste vanntette løpejakker.

Coros Apex Pro

Coros Apex Pro

Coros ypper seg mot de største aktørene og frister med lang batteritid, et strøkent design og enkelt brukergrensesnitt. Men så var det prisen…

Sonos Roam

Sonos Roam

Musikk kan booste prestasjonen under trening og generelt gjøre deg lykkeligere. Med Sonos Roam er det i det minste liten tvil om at smilebåndet inntar Mississippi-bredder.

Suunto 9 Peak

Suunto 9 Peak

Den er tynn, lett, kompakt og uforskammet pen, men er det nok til å ta Suunto tilbake blant de beste klokkene? Her er vårt inntrykk av Suunto 9 Peak.

Garmin Forerunner 55

Liten, lett, men likevel full av funksjoner. Garmin sin rimeligste løpeklokke har fått en real overhaling og fremstår som en meget attraktiv pulsklokke for en enda bredere brukergruppe. Her er Garmin Forerunner 55.

Saucony Kinvara 12

Elsket for sitt brede bruksområde, sin lave vekt, gode løpsfølelse og passe demping – Saucony Kinvara 12 er tilbake i sin 12.utgave!

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport ypper med trådløs lyd i særklasse, et kompakt design og lang batteritid. Men er det nok til å ta over tronen som kongen av trådløse ørepropper til trening?

Miiego AXTIVE

Miiego AXTIVE

Danske Miiego er mest kjent for å produsere hodetelefoner og trådløse ørepropper, men nå slår de til med en rekke trådløse høyttalere i ekte Miiego-stil!

Jaybird Vista 2

Jaybird Vista 2

Endelig er Jaybird klare med sin nye og forbedrede utgave av de populær Jaybird Vista. Her er Jaybird Vista 2 – øreproppene for deg som elsker å høre på musikk når du trener.

Garmin Venu 2

Endelig er oppfølgeren til en av Garmin sine mest suksessfulle klokker her – Garmin Venu 2 og Garmin Venu 2S! Og jammen har Garmin brukt tiden godt.

guide til pulsmåler

Guide til pulsbelter og pulsmålere

Passer den nye pulsklokka med det gamle beltet ditt? Eller det nye belte med den gamle klokka? Her forteller vi deg det du trenger å vite.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro tryller med lyden, eliminerer støy og forstyrrelser, og sitter umerkelig i øregangen klare for hva som helst du måtte be de om. Dette er kvalitet fra A-Å. 

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 er oppfølgeren til klokken som på mange måter var en liten revolusjon blant pulsklokkene. Her forteller vi deg alt du trenger å vite.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

Hvis du først er på utkikk etter en aktivitetsmåler fremfor en pulsklokke, så er Fitbit Charge 4 sannsynligvis den mest komplette aktivitetsmåleren på markedet.

Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 er aktivitetsmåleren som «bare er der uten å gjøre noe ut av seg».

Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i

Til tross for mye motgang og store utfordringer det siste året, har Huawei klart å holde hodet over vannet og likevel levert en rekke imponerende produkter. Denne gangen er det nye FreeBuds-øreopropper som står for tur.

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2 tar det beste fra sin storebror Vantage V2, pakker det inn i en lekker og brukervennlig innpakning, og serverer en fullspekket multisportklokke til en meget god pris.

Wahoo ELEMNT RIVAL

Wahoo ELEMNT RIVAL

Wahoo har et solid fotfeste som en av de beste produsentene av sykkelcomputere. Nå er tiden inne for å innta markedet for multisportklokker. Men hvor godt stiller de seg i konkurransen mot de allerede etablerte merkene?

Coros Pace 2

Coros Pace 2 er klokken som gir deg det beste og viktigste fra toppmodellene, men til en fjerdel av prisen. Denne klokken gir deg så mye power for pengene at det er vanskelig å forstå.

Garmin Enduro

Garmin Enduro

Garmin Enduro er multisportklokken som ler av deg når du skal sjekke batteritiden. Dette er klokken for dedikerte ultraløpere og eventyrere som jakter på topp funksjoner kombinert med ekstrem batteritid. 

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Er du på utkikk etter et verktøy som kan overvåke helsen din, motivere til mer aktivitet og trening, samt gjøre alt fra å slå på lyset i garasjen din til å fortelle deg hvordan været blir? Hils på Apple Watch Series 6.

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch er et frisk pust i markedet for smartklokker og aktivitetsmålere. Dette er klokken for deg som ønsker å overvåke helsetilstanden, samtidig som klokken ser bra ut.

Withings Body Cardio

Withings Body Cardio

Withings Body Cardio tar smartvekten et skritt videre og leverer et produkt som gir deg verdifull innsikt i egen kropp og helse.

Petzl Nao +

Petzl Nao +

Petzl Nao + viser hvorfor det er en av Petzl sine mest solgte lykter for løpere som ønsker godt lys, god batteritid og full kontroll på lys og og batteritid. 

Petzl IKO CORE

Petzl IKO CORE

Petzl IKO CORE er en hodelykt helt utenom det du tidligere har sett. Er du ute etter lav vekt og bombesikker passform, kan dette være lykten for deg.

Withings Pulse HR

Withings Pulse HR

Withings Pulse HR er liten og enkel, og imponerer med lang batteritid og god byggekvalitet.

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit

«En budsjettvennlig aktivitetsmåler med imponerende egenskaper!» Slik kan vi kort oppsummere Huawei Watch Fit.

JBL Live Free NC+

JBL Live Free NC+

«Små kraftplugger med signaturlyd og pent design». Slik kan vi kort oppsummere JBL Live Free NC+.

Petzl Swift RL

Petzl Swift RL

Lett, smart, liten, og kraftig. Det er ordene som oppsummerer Petzl Swift RL. Dette er en lykt som kan bli med deg nesten overalt, uten at du engang merker det.

Suunto 7

Suunto 7 kan være klokken som tar Suunto tilbake i kampen om forbrukerne. Det er bare opp til de selv å innfri på veien videre.

SkullCandy Push

SkullCandy Push

Skullcandy Push gjør en god del bra, men skulle  gjerne ha vært enda bedre til mer.

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 forener endelig GPS, aktivitetssporing og eleganse i en liten og lett innpakning. Dette er Fitbit´n du har ventet på.

Fitbit Aria Air

Fitbit Aria Air

Enkel i bruk og gode målinger. Fitbit Aria Air er et godt alternativ som personvekt enten du har et bestemt vektmål eller ikke.

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2 er liten, lett, diskre og pen. Og jammen skjuler den ikke imponerende mye funksjonalitet. Ønsker du deg en enkel aktivitetssporer som gjør lite ut av seg, er Inspire 2 et godt valg.

Fitbit Sense

Fitbit Sense

Fitbit Sense tar opp kampen med Apple og Garmin i jakten på å gi deg mest mulig, og best mulig data om egen helse. Spørsmålet er om klokken er i stand til alt den lover.

Bryton Rider 860

Bryton Rider 860

Bryton Rider 860 er selskapets første sykkelcomputer med fargeskjerm, touch og gratis offline kart for hele verden. Og ikke minst, den driftes av Android.

Garmin Venu Sq Music

Garmin Venu Sq Music Edition

Garmin Venu Sq Music Edition byr på avansert helseovervåking, en rekke treningsfunksjoner, og markedets mest nøyaktige aktivitetsovervåkning.

Garmin Index S2

Garmin Index S2

Garmin Index S2 gjør kroppsscanning enkelt og forståelig for hvermannsen. Her får du en nøyaktig og god vekt som kan hjelpe deg å holde oversikt over vekt og formutvikling.

Jabra Elite 85t

Jabra Elite 85t

Jabra har lansert sin nyeste toppmodell Jabra Elite 85t, og beviser at de for alvor er å regne med i markedet for støydempende ørepropper.

WalkingPad R1 Pro

WalkingPad R1 Pro

Har du alltid drømt om å kunne utføre arbeidet ditt samtidig som du holder kroppen aktiv? Da er kanskje Kingsmith WalkingPad R1 Pro produktet du har lett etter.

Skullcandy Vert

Skullcandy Vert

Skullcandy Vert er så spesifikt rettet mot deg som driver ski, sykling og ekstremsport, at du nesten kan høre jubelrusen etter tidens adrenalinkick gjennom proppene!