WalkingPad R2

WalkingPad R2

Bestselgeren WalkingPad R1 Pro har kommet i en ny og bedre versjon. Her er WalkingPad R2 – en av de smarteste investeringene vi noen gang har gjort.

Silva Trail Speed 4XT

Silva Trail Speed 4XT

Silva har laget hodelykter siden 1935, og med Silva Trail Speed 4XT er det tydelig at de har brukt årene på å jobbe seg frem til det perfekte produktet. Dette er en lys-bombe!

Fitbit Luxe

Fitbit Luxe

Fitbit Luxe er aktivitetsmåleren for deg som ønsker en aktivitetsmåler som er så liten og lett at du ikke merker den, men så elegant at alle andre ser den.

JBL Charge 5

JBL Charge 5

‘Skal du ha en´ enkelt høyttaler for å ta med deg på ut i Tufte-parken i sommer, på neste hagefest eller bassengparty, så er JBL Charge 5 utvilsomt et godt valg.

DJI Pocket 2

DJI Pocket 2

Liten nok til å være umerkelig, men kraftig nok til å imponere alt og enhver – DJI Pocket 2 er et kamera i en helt egen klasse, og enhver video- og foto entusiast drøm.

Miiego MiiRYTHM

Miiego MiiRYTHM

Små, lette og fulle av kraft – slik er de nye trådløse øreproppene Miiego MiiRYTHM. 

Sliter du med å finne trådløse ørepropper som sitter godt, leverer batteritid av en annen verden, er helt vanntette og låter bra? Sjekk ut nye Miiego MiiBUDS ACTION II.

Miiego MiiBUDS ACTION II

Sliter du med å finne trådløse ørepropper som sitter godt, leverer batteritid av en annen verden, er helt vanntette og låter bra? Sjekk ut nye Miiego MiiBUDS ACTION II.

DJI Osmo Action

DJI Osmo Action

DJI Osmo Action leverer slående video- og bildekvalitet i en liten og lett innpakning som tåler både vann og slag. Et kamera for enhver eventyr og adrenalinsøker, og ikke minst for vloggerne.

Bang & Olufsen Beoplay EQ

Bang & Olufsen Beoplay EQ

Endelig, og ikke et sekund for tidlig, lanserer Bang & Olufsen sine første trådløse ørepropper med avansert aktiv støydemping. Her er Bang & Olufsen Beoplay EQ.

Bryton Rider 750

Bryton Rider 750

Liten, kraftig, fullspekket av funksjoner, støtte for nesten alle typer sensorer og tredjeparts apper og tjenester, og med talestyrt navigering! Dette er sykkelcomputeren de store aktørene bør passe seg for.

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2

Små, lette, diskré, men likevel så pene at de blir lagt merke til. Samsung Galaxy Buds 2 gir deg mye i lite, og er en solid oppgradering fra sin forgjenger.

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 imponerer med omfattende helse- og aktivitetssporing, et helt nytt og brukervennlig grensesnitt, enkelt og pent design, og gode smartklokkefunksjoner.

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 er sannsynligvis den kraftigste og mest avanserte aktivitetsmåleren i sin klasse. Men er den bra nok til å fortsette suksessen for Fitbit?

Insta360 GO2

Insta360 GO2

Insta360 GO2 er så lite, lett og brukervennlig at det på mange måter revolusjonerer hvordan vi ser på actionkamera. Dette er mye moro for pengene!

Coros Vertix 2

Coros VERTIX 2

COROS VERTIX 2 er klokken som skal ta opp konkurransen med markedsledende Garmin. Her får du ikke bare enestående kart, men vanvittig batteritid og GPS-presisjon.

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro tar det beste fra toppmodellen og pakker det inn i en robust, elegant innpakning med god batteritid og strålende GPS-sporing og pulsmåling. Grit X er multisport- og outdoor klokken til Polar-folket.

Huawei FreeBuds 4

Huawei FreeBuds 4

Hører du til blant de som ikke fikser lukkede ørepropper, så er Huawei sine nyeste FreeBuds 4 et godt valg for om du ønsker god lyd og enkel betjening til en rimelig pris.

Løpesekk

Løpesekk – Samletest

Vi har testet et utvalg av de mest populære løpevestene og løpesekkene på markedet. Og her er det mye bra!

drikkevest

Drikkevest – Samletest

Er du på jakt etter en ny drikkevest? Her finner du en stor test av flere av de mest populære og beste drikkevestene på markedet.

løpesko

Løpesko – Samletest

Vi gir deg oversikten over markedets beste joggesko i 2021. Her finner du noen av de beste nøytrale løpeskoene for asfalt og løp på mølle.

løpejakker

Løpejakker – Samletest

Vi har testet noen av markedets beste løpejakker. Her finner du garantert en løpejakke som tilfredsstiller dine behov. Uansett bruk eller prisklasse!

vanntett løpejakke

Vanntette løpejakker – Samletest

Ønsker du en god løpejakke som holder deg tørr og varm på løpeturen finner du det garantert her. Her finner du en test av noen av markedets beste vanntette løpejakker.

Coros Apex Pro

Coros Apex Pro

Coros ypper seg mot de største aktørene og frister med lang batteritid, et strøkent design og enkelt brukergrensesnitt. Men så var det prisen…

Sonos Roam

Sonos Roam

Musikk kan booste prestasjonen under trening og generelt gjøre deg lykkeligere. Med Sonos Roam er det i det minste liten tvil om at smilebåndet inntar Mississippi-bredder.

Suunto 9 Peak

Suunto 9 Peak

Den er tynn, lett, kompakt og uforskammet pen, men er det nok til å ta Suunto tilbake blant de beste klokkene? Her er vårt inntrykk av Suunto 9 Peak.

Garmin Forerunner 55

Liten, lett, men likevel full av funksjoner. Garmin sin rimeligste løpeklokke har fått en real overhaling og fremstår som en meget attraktiv pulsklokke for en enda bredere brukergruppe. Her er Garmin Forerunner 55.

Saucony Kinvara 12

Elsket for sitt brede bruksområde, sin lave vekt, gode løpsfølelse og passe demping – Saucony Kinvara 12 er tilbake i sin 12.utgave!

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport ypper med trådløs lyd i særklasse, et kompakt design og lang batteritid. Men er det nok til å ta over tronen som kongen av trådløse ørepropper til trening?

Miiego AXTIVE

Miiego AXTIVE

Danske Miiego er mest kjent for å produsere hodetelefoner og trådløse ørepropper, men nå slår de til med en rekke trådløse høyttalere i ekte Miiego-stil!

Jaybird Vista 2

Jaybird Vista 2

Endelig er Jaybird klare med sin nye og forbedrede utgave av de populær Jaybird Vista. Her er Jaybird Vista 2 – øreproppene for deg som elsker å høre på musikk når du trener.

Garmin Venu 2

Endelig er oppfølgeren til en av Garmin sine mest suksessfulle klokker her – Garmin Venu 2 og Garmin Venu 2S! Og jammen har Garmin brukt tiden godt.

guide til pulsmåler

Guide til pulsbelter og pulsmålere

Passer den nye pulsklokka med det gamle beltet ditt? Eller det nye belte med den gamle klokka? Her forteller vi deg det du trenger å vite.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro tryller med lyden, eliminerer støy og forstyrrelser, og sitter umerkelig i øregangen klare for hva som helst du måtte be de om. Dette er kvalitet fra A-Å. 

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 er oppfølgeren til klokken som på mange måter var en liten revolusjon blant pulsklokkene. Her forteller vi deg alt du trenger å vite.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

Hvis du først er på utkikk etter en aktivitetsmåler fremfor en pulsklokke, så er Fitbit Charge 4 sannsynligvis den mest komplette aktivitetsmåleren på markedet.

Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 er aktivitetsmåleren som «bare er der uten å gjøre noe ut av seg».

Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i

Til tross for mye motgang og store utfordringer det siste året, har Huawei klart å holde hodet over vannet og likevel levert en rekke imponerende produkter. Denne gangen er det nye FreeBuds-øreopropper som står for tur.

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2 tar det beste fra sin storebror Vantage V2, pakker det inn i en lekker og brukervennlig innpakning, og serverer en fullspekket multisportklokke til en meget god pris.

Wahoo ELEMNT RIVAL

Wahoo ELEMNT RIVAL

Wahoo har et solid fotfeste som en av de beste produsentene av sykkelcomputere. Nå er tiden inne for å innta markedet for multisportklokker. Men hvor godt stiller de seg i konkurransen mot de allerede etablerte merkene?

Coros Pace 2

Coros Pace 2 er klokken som gir deg det beste og viktigste fra toppmodellene, men til en fjerdel av prisen. Denne klokken gir deg så mye power for pengene at det er vanskelig å forstå.

Garmin Enduro

Garmin Enduro

Garmin Enduro er multisportklokken som ler av deg når du skal sjekke batteritiden. Dette er klokken for dedikerte ultraløpere og eventyrere som jakter på topp funksjoner kombinert med ekstrem batteritid. 

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Er du på utkikk etter et verktøy som kan overvåke helsen din, motivere til mer aktivitet og trening, samt gjøre alt fra å slå på lyset i garasjen din til å fortelle deg hvordan været blir? Hils på Apple Watch Series 6.

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch er et frisk pust i markedet for smartklokker og aktivitetsmålere. Dette er klokken for deg som ønsker å overvåke helsetilstanden, samtidig som klokken ser bra ut.

Withings Body Cardio

Withings Body Cardio

Withings Body Cardio tar smartvekten et skritt videre og leverer et produkt som gir deg verdifull innsikt i egen kropp og helse.