Garmin Forerunner 945 LTE

Test: Garmin Forerunner 945 LTE

Garmin Forerunner 945 LTE er ikke bare den mest komplette multisportklokken på markedet – det er også klokken som sørger for at du kan dra på løpetur å føle deg trygg, uansett hvor du er.

Garmin Forerunner 55

Liten, lett, men likevel full av funksjoner. Garmin sin rimeligste løpeklokke har fått en real overhaling og fremstår som en meget attraktiv pulsklokke for en enda bredere brukergruppe. Her er Garmin Forerunner 55.

Garmin Venu 2

Endelig er oppfølgeren til en av Garmin sine mest suksessfulle klokker her – Garmin Venu 2 og Garmin Venu 2S! Og jammen har Garmin brukt tiden godt.

Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 er aktivitetsmåleren som «bare er der uten å gjøre noe ut av seg».

Garmin Enduro

Garmin Enduro

Garmin Enduro er multisportklokken som ler av deg når du skal sjekke batteritiden. Dette er klokken for dedikerte ultraløpere og eventyrere som jakter på topp funksjoner kombinert med ekstrem batteritid. 

Garmin Venu Sq Music

Garmin Venu Sq Music Edition

Garmin Venu Sq Music Edition byr på avansert helseovervåking, en rekke treningsfunksjoner, og markedets mest nøyaktige aktivitetsovervåkning.

Garmin Forerunner 745

Garmin Forerunner 745

Garmin Forerunner 745 er her og følger opp en allerede fantastisk produktlinje for det suksessrike teknologiselskapet. Spørsmålet er om Garmin denne gangen har gjort «nok».

Garmin Fenix 6 Pro

Garmin Fenix 6 Pro / Garmin Fenix 6 Pro Solar

Garmin Fenix 6 er klokken som Indiana Jones kan bruke på eventyr i jungelen, eller James Bond kan bruke på gallamiddag på slottet. Garmin Fenix 6 Pro har både det du trenger, og det du ikke visste du trengte.

Garmin Instinct Solar

Garmin Instinct Solar

Garmin Instinct Solar er klokken som spiser sollys til frokost og sørger for å føre deg trygt gjennom både Karl Johan og Amazonas. Dette er en arbeidshest som aldri går tom for krefter.

Garmin Venu og Garmin Vivoactive 4

Garmin Venu og Garmin Vivoactive 4

Garmin Venu lyser bokstavelig talt opp både hverdag og trening og går Polar Ignite i strupen med sin første AMOLED-pulsklokke, mens Vivoactive 4 sørger for å tilfredsstille de som setter større krav til batteritid.

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin tar sin mestselgende klokke, hiver inn noen ekstra funksjoner, og gjør den bare enda bedre! Garmin Forerunner 245 Music blir uten tvil en bestselger.

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45 er Garmin sin rimeligste pulsklokke, men setter funksjon og ytelse sammen til en liten kraftpakke som kan gi deg virkelig mye treningsglede.

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945

Endelig har Garmin tatt sin bestselgende klokke og gjort den til et monster av en treningsklokke! Garmin Forerunner 945 vet mer om deg enn du gjør selv.

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin viser hvem som er kongen av pulsklokker med sin flaggskipmodell Garmin Fenix 5 Plus og gir konkurrentene noe å strekke seg etter- langt!

Garmin Lily

Garmin Lily

Garmin Lily er klokken for deg som ønsker en feminin klokke/aktivitetsmåler som er så liten og lett at den «bare er der» uten og merkes. Og som hjelper deg å holde kontroll på egen helse.