Tester

Polar Pulsklokker

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro tar det beste fra toppmodellen og pakker det inn i en robust, elegant innpakning med god batteritid og strålende GPS-sporing og pulsmåling. Grit X er multisport- og outdoor klokken til Polar-folket.
15. oktober 2021
LES MER
Image

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 er oppfølgeren til klokken som på mange måter var en liten revolusjon blant pulsklokkene. Her forteller vi deg alt du trenger å vite.
12. april 2021
LES MER
Polar Vantage M2

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2 tar det beste fra sin storebror Vantage V2, pakker det inn i en lekker og brukervennlig innpakning, og serverer en fullspekket multisportklokke til en meget god pris.
5. april 2021
LES MER
Image

Polar Vantage V2

Polar Vantage V2 tar treningsteknologien et steg videre i jakten på å trene og restituere best mulig for å presentere best mulig. I tillegg ser den uforskammet bra ut.
8. oktober 2020
LES MER
Polar Unite

Polar Unite

Polar Unite er en enkel, brukervennlig og diskré aktivitetsmåler som bare «er der» uten at du merker det. Spørsmålet er om dette er nok.
31. juli 2020
LES MER
Polar Grit X

Polar Grit X

Polar har endelig lansert sin nye multisportklokke Polar Grit X. Dette er klokken som skal lede Polar inn i kampen om ultraløpere og outdoor-entusiaster.
29. april 2020
LES MER
Polar Vantage V

Polar Vantage V

Polar Vantage V er klokken laget for atleter som ønsker et rendyrket treningsverktøy i jakten på å nå nye rekorder.
11. mars 2020
LES MER
Polar Ignite

Polar Ignite

Polar Ignite er klokken som kan snu opp ned på måten pulsklokke-produsentene tenker på. Ignite er den første pulsklokken som tar like mye hensyn til hodet som til kroppen.
8. juli 2019
LES MER